Wie is Spunto?

Spunto is een Italiaans begrip en staat voor ‘idee’ of ‘startpunt’ en weerspiegelt de missie van Spunto: op een toegankelijke en professionele wijze het idee van bedrijven bereikbaar maken voor een groter publiek. Spunto is dé betaalbare WordPress webdesigner voor particulieren en bedrijven. Maar wie zit er achter Spunto?

Mijn naam is Joris Pijnenborg, afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Ik heb een bachelor behaald in International Business Administration / Business Studies en mij hierna verder gespecialiseerd door de masteropleiding Supply Chain Management af te ronden. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Logistics Manager in de logistieke sector. Uit oogpunt van procesverbetering heb ik in dit vak een breed scala aan IT vaardigheden eigen gemaakt om op efficiënte wijze de logistieke processen te kunnen stroomlijnen. Aangezien er een groot gebrek is aan betaalbare webdesigners met een ‘no-nonsense mentaliteit’, heb ik besloten om naast mijn reguliere werkzaamheden te anticiperen op deze behoefte. De vele positieve reacties op mijn enthousiaste werkwijze en de betrouwbare, snelle service van Spunto blijven zowel mijn relaties als mij overtuigen van de waarde van deze dienst.

Werkzaamheden

 • Grafische Vormgeving

  80%
 • Photoshop

  90%
 • Wordpress

  99%
 • Responsive Design

  95%
 • Grafische en tekstuele opmaak inhoud

  95%
 • Onderhoud Websites

  90%
 • Advies & Maatwerk

  85%


Spunto-simpel

Waarom Spunto?

Betaalbare website

Een representatieve WordPress website voor slechts € 500,00. Met deze prijs is Spunto verre van marktconform (€ 1000 – € 3000) en daar zijn we trots op.

Begrijpelijke taal

SEO optimalisatie, responsive design, hosting, domein, CMS, content en zo kunnen we nog wel even door gaan. Bij Spunto proberen we het simpel te houden. Gebruiken we deze termen toch? Dan kunt u altijd een heldere uitleg van ons verwachten!

Tekstueel en grafisch design

Zoals u kunt zien zijn de werkzaamheden van Spunto uitgebreid. Dit biedt als voordeel dat u slechts ‘ruwe’ data hoeft aan te leveren. Concreet betekent dit dat afbeeldingen voor u kosteloos op maat geschaald worden in photoshop en dat uw lay-out van uw teksten wordt aangepast naar het design van de website.

Snelle oplevering

Uw website binnen twee weken opgeleverd, gegarandeerd. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de snelheid van uw input en feedback. Wij verschaffen u een duidelijk tijdspad om dit doel te kunnen realiseren

Trouble shooting inbegrepen

Garantie tot aan de deur, dat begrip zegt ons niets. Het feit dat wij geen maandelijkse kosten voor u in rekening brengen betekent niet dat u na oplevering aan u zelf bent overgeleverd. Bij problemen kunt u altijd bellen.

No nonsense werkwijze

Geen onzin. Simpel. Spunto denkt mee, is betaalbaar en heeft een breed scala aan vaardigheden in huis om uw website tot een succes te maken. Waarom? Omdat u ons visitekaartje bent voor anderen.

Gemakkelijk zelf te onderhouden

Wij leveren uw website op met een duidelijke handleiding en indien gewenst instructie. Wat kost dat? Helemaal niets!