Werkwijze

Totale ontzorging, dat is het doel van Spunto. Wij gaan verder dan de traditionele webdesigner door uw teksten en afbeeldingen grafisch te bewerken zodat ze naadloos aansluiten bij uw website. U levert slechts ‘ruwe’ teksten en afbeeldingen aan, wij doen de rest. Weet u wat het mooiste is? Het is nog betaalbaar ook!

De werkwijze van Spunto volgt een unieke 5 stappen methodiek zoals hieronder beschreven. Deze stappen worden gedirigeerd door een concreet tijdspad en spelregels, zodat u weet waar u aan toe bent. Het resultaat is dat u binnen 3 tot 4 weken een professioneel webdesign heeft, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Vanzelfsprekend zijn we voor het behalen van dit resultaat afhankelijk van de snelheid van uw concrete input en feedback. Wanneer zijn we klaar? Simpel: als u tevreden bent op het geleverde resultaat. ………….

 

Eisen en Wensen

In een persoonlijk gesprek nemen we uw eisen en wensen door. Daarnaast informeren en adviseren wij u over de mogelijkheden. Bent u tijdens dit gesprek niet overtuigd van onze dienstverlening?  Geen punt, deze fase is geheel kosteloos en vrijblijvend!

Afbeeldingen & Teksten

Nadat u overtuigd bent van een samenwerking met Spunto levert u uw ‘ruwe’ teksten en afbeeldingen aan volgens de spelregels. Wij gaan vervolgens met uw input aan de slag om deze grafisch te bewerken in de stijl van uw toekomstige website.

Webdesign

In deze fase komen alle technische functionaliteiten en lay-out van uw website aan bod. Bovendien wordt uw grafisch bewerkte teksten en afbeeldingen naadloos verweven in het webdesign. Het kan zijn dat u benaderd wordt voor tussentijdse feedback. 

Feedback

Na de technische en grafische inrichting volgt de belangrijkste fase: uw feedback. Wij presenteren u het voorlopige resultaat en willen van u weten of er nog zaken gewijzigd moeten worden. Bij voorkeur ontvangen we uw feedback middels een persoonlijk gesprek.

Wilt u samenwerken met Spunto? Leuk! Wij ook met u!